Gå til forside
FORSIDEFESTTIPSANNONCERINGKONTAKTOM FEST FOR ENHVER PRIS

Tjekliste til børnefødselsdag

 

Her er en tjekliste, som kan være en hjælp til at planlægge børnefesten:

 

Trin 1: Læg et budget. Hvis du har en idé om, hvad budgettet til børnefesten skal være, så er det lettere at finde ud af, hvad der kan lade sig gøre.

Trin 2: Børnefesten skal afholdes et sted og på et specielt tidspunkt. Hvor holder du din? Hvis du mangler inspiration, kan du evt. kigge her: Steder og lokaler.

Trin 3: Så skal der skrives en gæsteliste. Hvem skal inviteres til festen? Tæl dem også sammen til sidst, så du har et overblik over, hvor mange der skal købes mad og underholdning til og hvor mange der skal dækkes op til.

Trin 4: Vælg et tema for børnefesten. Uanset om det bare er en "almindelig" børnefødselsdag, så er det nemt at lave et tema, som passer til fødselaren, f.eks. rum-tema eller prinsessefest. Så kan man købe paptallerkener med Buzz Lightyear eller Disney-prinsesser.
Hvis temaet kræver ekstra indkøb,så lav en liste over det også.

Trin 5: Hvad skal der serveres? Måske skal det passe med det tema du lige har valgt. Det er vigtigt at det er børnevenligt, men man kan sagtens lave mad der passer til både pirater, rummænd og prinsesser. Her er et par idéer fra Arla: Mad til børnefødselsdagen

Trin 6: Underholdning. Det kræver ikke nødvendigvis et eventfirma eller en luftballon at underholde, men en festlig leg, en skattejagt i haven eller en tryllekunstner er altid populært. Du kan måske finde flere idéer her: Underholdning.
Husk også at lave en indkøbsliste, hvis du skal fylde en skattekiste eller bruge flødeboller til præmier.

Trin 7: Send invitationerne ud i god tid. Husk at det er en god idé at fortælle, hvis det er et tema til børnefesten. Det er også en idé at lave en personlig invitation som passer til temaet. Skriv altid en svardato på og hold styr på, hvem der har meldt tilbage.

Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard - Midtsjællands perle.
Læs mere om den populære kampestenslade til fester.

Læs mere

Hotel Svanen Billund

Årets julefrokost med Thomas Warberg og Brian Lykke? Se mere her!
Læs mere

DFDS Seaways
"YES WE WILL!" er vores svar når det gælder arrangementer til søs. Firmafester, konferencer og teambuilding fra kun kr. 1529,- p.p.
Læs mere

Admiral Gjeddes Gaard
Admiral Gjeddes Gaard ligger i hjertet af København og er et af byens ældste mødesteder.
I dag afholdes her receptioner, møder, fester og meget mere.
Vi tilbyder eksklusive rammer og et fleksibelt og engageret personale.
Læs mere

Copenhagen Admiral Hotel

Flyt grænser

Skal der udvikles, trænes eller nye koncepter introduceres sker det bedst, når man flytter sig ud af de vante omgivelser. Oplev unikke omgivelser i et historisk pakhus fra 1700 tallet.

Læs mere
 
%> FIND KONFERENCECENTRE ELLER KURSUSSTEDER PÅ WWW.KURSUSLEX.DK