Gå til forside
FORSIDEFESTTIPSANNONCERINGKONTAKTOM FEST FOR ENHVER PRIS

Når livet er en fest
Af Maria Melchior

196 sider
Udgivet af Gyldendal

Når livet er en fest - bogforside

 

Det behøver ikke altid være til suppe, steg og is, når man inviterer til middag. Og det skal hverken være svært eller for den sags skyld dyrt. Madskribenten Marie Melchior hjælper dig i bogen Når livet er en fest godt på vej.

Når livet er en fest er en samling af meget enkle opskrifter på mad, der er til både det store og det lille selskab. Hovedvægten ligger på, at arrangementet skal smage skønt, tage sig lækkert ud, kunne forberedes i forvejen og være overkommeligt for kokken.

Når livet er en fester opdelt i 10 kapitler med lidt for enhver smag: Brunch, Søndagsfrokost, Eftermiddagskagebord, Aftenfest, Cocktailparty, Grillfest, Picnic, Høstfest, Tapasfest og Decemberkomsammen. Alt sammen smukt illustreret af Betina Hastofts stemningsfulde fotos.

Gode fester hører et godt liv til, og man kommer næppe uden om de fester, der markerer livets særlige lejligheder og store epoker. I bogen ønsker Marie Melchior dog især at gøre opmærksom på de mindre selskaber og små hygge-arrangementer, der altid opstår i lettere impulsive situationer.

Det er vigtigt, vi husker at være impulsive og gribe lejligheden for at holde flere spontane fester. Det skaber en god stemning at samle nogle søde mennesker og sætte lidt mad på bordet. Med Når livet er en fest gør Marie Melchior det mere overskueligt at stable en overdådig og ikke-planlagt middag på bordet.

Bogen giver også en masse idéer til den gode fest i forhold til planlægning, forberedelse, indkøb, tips til borddækning, samt en række gode råd om hvordan man bliver den afslappede vært og gode gæst.


Sjove lege, glade børn
Af Helle Lindahl

217 sider
Udgivet af Gyldendal

Sjove lege, glade børn - bogforside

 

Sjove lege, glade børner en ny og større udgave af Helle Lindahls bog fra 2006 Leg og lær. Bogen er fyldt med næsten dobbelt så mange lege som den første udgave – ca. 300 i alt.

Bogen er inddelt efter årets gang og giver forslag til, hvilke typer af lege, der egner sig bedst til den enkelte årstid og dets dertilhørende højtider.

Legene er for de legelystne børn - små som store, og såvel forældre og bedsteforældre, men også pædagoger og lærere vil kunne finde inspiration her.

Bogen indeholder samtidig opskrifter, som er børnevenlige og kan laves i forvejen endda med eller uden børnenes hjælp.


Ælle bælle børnefester
Af Camilla Plum

Udgivet af Gyldendal

Ælle Bælle Børnefester - bogforside

 

 

ÆLLE BÆLLE – børnefester er en samling af de 40 lækreste og ligetil opskrifter på herlig mad til fest, fejring og fødselsdag, og med kager, bagning og syltning, som er hyggeligt at lave med ungerne. Camilla Plums klassiker er en hyldest til herlige og fine børnefester i et nyt, lille og lækkert format.

Admiral Gjeddes Gaard
Admiral Gjeddes Gaard ligger i hjertet af København og er et af byens ældste mødesteder.
I dag afholdes her receptioner, møder, fester og meget mere.
Vi tilbyder eksklusive rammer og et fleksibelt og engageret personale.
Læs mere

Nationalmuseet

Lad din historie blive en del af vores!

Hold livets store fester på Nationalmuseet.

Læs mere

Ledreborg Slot

Slottet med de mange muligheder
Ledreborg er en vidunderlig ramme om fester af enhver slags til enhver anledning.

Læs mere

Copenhagen Admiral Hotel

Flyt grænser

Skal der udvikles, trænes eller nye koncepter introduceres sker det bedst, når man flytter sig ud af de vante omgivelser. Oplev unikke omgivelser i et historisk pakhus fra 1700 tallet.

Læs mere

Nordsjællands KonferenceCenter

Hold jeres fest i smukke og stemningsfyldte omgivelser hos Nordsjællands KonferenceCenter, hvor I kan være fra 40 - 1100 personer i vores restaurant/hall.

Læs mere
 
%> FIND KONFERENCECENTRE ELLER KURSUSSTEDER PÅ WWW.KURSUSLEX.DK