Gå til forside
FORSIDEFESTTIPSANNONCERINGKONTAKTOM FEST FOR ENHVER PRIS

Udlejningstelt til fest

 


Udlejning af telte til fest

Hvis du har besluttet dig for at holde en fest udendørs, så bør du også overveje at leje et telt til festen.
Selvom vejrudsigten og årstiden plejer at være solrig og tør, så ved man aldrig om vejrguderne driller eller om en af naboernes uvorne børn har fødselsdag – med lokalt regnvejr til følge.

Udlejning af telte er der mange der gør, så uanset hvor i landet du bor, er der mange muligheder. Og de fleste har også flere modeller og størrelser, så du kan få lige præcis det telt, som passer til festen og antallet af gæster. F.eks. Bord Dæk Dig har et meget stort udvalg af udlejningstelte og kan helt sikkert hjælpe dig. Se mere her: Udlejning af telte.
De kan også hjælpe dig, hvis du ikke er helt sikker på, hvor stort et telt du har brug for eller hvis du ikke har service, borde og stole.

Fordele og ulemper ved at holde festen i et telt

Det er klart at der er forskel på at holde festen i et festtelt i stedet for i selskabslokaler eller hjemme.

Det er nærliggende at tænke at man sagtens selv kan sætte teltet til festen op, men med mindre du er spejder eller festivalnørd, kan det godt være en udfordring at sætte et telt op. Især hvis det er et stort telt til mange personer. Og skal der samtidigt lægges et gulv i teltet, så er det heldigt at man ved at leje telt og gulv kan bestille både gulvlægning, opsætning og nedtagning af teltet med i prisen.

Blandt ulemperne er selvfølgelig også at det kræver plads at stille teltet op og man skal bruge penge på at leje teltet. Derudover skal gæsterne være klar over at fodtøjet ikke nødvendigvis skal være høje hæle, hvis der ikke er gulv i teltet. Man skal også sørge for at kunne varme teltet op, hvis festen fortsætter ud på natten eller hvis temperaturen ikke er så høj om dagen.

Hvis du har lejet et telt til festen, kan du til gengæld være helt sikker på at det er en uforglemmelig fest – du kan garanteret selv huske sidst du var til fest i et telt, ikke?

Gæsterne bliver rystet godt sammen ved ikke at sidde i stuen eller køkkenet som de plejer, der er mulighed for anderledes opstilling af borde, buffeten, musikken og dansegulvet i et udlejningstelt og med en terrassevarmer eller elektrisk radiator eller to og en håndfuld tæpper (eller en god DJ eller jukebox), så skal varmen nok blive i teltet. Langt de fleste udlejningstelte har selvfølgelig vind- og vandtætte sider og lukker tæt, så varmen ikke slipper ud, så hvis du overvejer at leje et telt til din næste fest så skal det ikke være vejret, der stopper dig.

Stadig ikke sikker?

Hvis du stadig ikke er helt sikker, eller mangler inspiration til festen, så kig nærmere på lokaler her: Festlokaler

Cirkusbygningen

Årets julefest i Wallmans
- 4-retters julemiddag, show med et twist af jul samt natklub med byens største dansegulv. Alt under ét tag. Helt uden planlægning!

Læs mere

Ledreborg Slot

Slottet med de mange muligheder
Ledreborg er en vidunderlig ramme om fester af enhver slags til enhver anledning.

Læs mere

Hotel Svanen Billund

Årets julefrokost med Thomas Warberg og Brian Lykke? Se mere her!
Læs mere

Copenhagen Admiral Hotel

Flyt grænser

Skal der udvikles, trænes eller nye koncepter introduceres sker det bedst, når man flytter sig ud af de vante omgivelser. Oplev unikke omgivelser i et historisk pakhus fra 1700 tallet.

Læs mere

Nationalmuseet

Lad din historie blive en del af vores!

Hold livets store fester på Nationalmuseet.

Læs mere
 
%> FIND KONFERENCECENTRE ELLER KURSUSSTEDER PÅ WWW.KURSUSLEX.DK