Copenhagen Admiral Hotel
Copenhagen Admiral Hotel
Copenhagen Admiral Hotel : Hold fest hos Copenhagen Admiral Hotel i København K.
360 815 366
ja kr. 395,00 kr. 1.040,00
Toldbodgade 24-28
1253 København K
E-mail: konference@admiralhotel.dk
Website: www.admiralhotel.dk
Telefon nr.: 33741414
Send gratis forespørgsel til Copenhagen Admiral Hotel:   

Generelt om

Generelt om Copenhagen Admiral Hotel Generelt om Copenhagen Admiral HotelGenerelt om Copenhagen Admiral Hotel


Når I skal fejre en stor dag, er Admiral Hotel et godt valg. Ingredienserne er lokaler med karakter, en mageløs udsigt og et køkken i en klasse for sig, og du kan blande dem, som du vil – måske tilføje lidt ekstra krydderi ved at tage en tur langs Københavns kanaler, mens I nyder en aperitif. Admiral Hotel har lokaler i næsten alle størrelser at vælge imellem. Har du brug for mere plads, end hvad ét lokale kan tilbyde, kan flere af vores lokaler kombineres, så størrelsen bliver fordoblet – eller tredoblet. Nyt designerinteriør, massive træspær og tykke vægge fra det 18. århundrede skaber enestående omgivelser til banketter og fester. Mange gæster har sagt, at lokalerne har en tidløs elegance. Hvert eneste af dem kombinerer to århundredes historie med æstetisk design. På Admiral Hotel er maden en vigtig del af oplevelsen. Derfor bruger kokkene på SALT restaurant kun de bedste råvarer tilsat professionel kreativitet og dygtighed for at gøre hver enkel ret mindeværdig. Kompositionen af din menu er dog altid bestemt ud fra dine præferencer. Fremragende mad fortjener fremragende vin. Spørg gerne vores restaurantchef, Thomas Burgby, til råds. Han kan hjælpe med at finde de perfekte vine til din menu. Og når festen rigtig går i gang, kommer du til at lære vores bartendere at kende – de er på fornavn med både Shirley Temple og Tom Collins.


Mad hos Copenhagen Admiral Hotel

Kapacitet hos Copenhagen Admiral Hotel

Kokkene på SALT restaurant bruger kun de bedste råvarer tilsat professionel kreativitet og dygtighed for at gøre hver enkel ret mindeværdig. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rette menu ud fra dine præferencer – og med at finde de perfekte vine.


Julefrokost hos Copenhagen Admiral HotelTemafest hos Copenhagen Admiral HotelTemafest hos Copenhagen Admiral Hotel

Du kender måske omgivelserne. Du kender helt sikkert beliggenheden. Det er byens bedste. Måske kender du også datoen for årets julefrokost. For som du ved er juletid festtid. Hvorfor ikke give dine kolleger noget at glæde sig til allerende nu? Book årets julefrokost nu!

Snowball 2017 inkluderer stor julebuffet, velkomstdrink, øl, juleøl, vin, vand, kaffe, te, livemusik og DJ til kl. 03.

Datoer: 17. og 24. november, 1.,2., 8., 9. og 15. december.


Sommerfest hos Copenhagen Admiral Hotel

Temafest hos Copenhagen Admiral Hotel Temafest hos Copenhagen Admiral HotelTemafest hos Copenhagen Admiral Hotel


Den personlige relation og nærværet er vigtige ingredienser for, at du kan føle dig tryg i planlægningen af sommerens fest. Et tæt samarbejde gør det muligt for vores event team at imødekomme jeres behov.

Jeres gæster kan forvente en gastronomisk oplevelse og et unikt håndværk tilsat en god portion ægte passion. Vi værner om de friske råvarer og har fokus på detaljen og kvaliteten.

Med byens måske bedste beliggenhed er det nemt at komme til og fra Admiral Hotel. Metro er kun 10 min. væk, der ligger 500 P-pladser under Kvæsthusmolen foruden hotellets egne P-pladser – hvis du da ikke vælger at komme sejlende og lægge til ved Admiral Kaj.

Få steder er mere velvalgte til en uforglemmelig sommerfest. Hotellets unikke historiske rammer, den unikke atmosfære, det kulinariske håndværk og ikke mindst vores team af veluddannede ildsjæle indbyder til sommerens bedste fester.

Kig forbi til en kop kaffe så du selv kan opleve atmosfæren og møde en fra   vores event team. 

Send gratis forespørgsel til Copenhagen Admiral Hotel:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Copenhagen Admiral Hotel
[Fjern fra liste]