Sonnerupgaard Gods
Sonnerupgaard Gods
Forespørg online på dit arrangement hos Sonnerupgaard Gods Kursuscenter
800 180 68
ja
Tølløsevej 53
4330 Hvalsø
E-mail: info@sonnerupgaard.dk
Website: www.sonnerupgaard.dk
Telefon nr.: 46409531
Send gratis forespørgsel til Sonnerupgaard Gods:   

Generelt om

Generelt om Sonnerupgaard Gods Generelt om Sonnerupgaard GodsGenerelt om Sonnerupgaard GodsGenerelt om Sonnerupgaard GodsGenerelt om


Skal firmafesten være årets store gallafest, underholdende og sjov, afslappet og hyggelig eller udfordre jeres medarbejdere på team-ånd og vovemod?? Sonnerupgaard Gods tilbyder alle muligheder......

Sonnerupgaard Gods historiske bygninger, er beliggende mellem Roskilde og Holbæk i den midtsjællandske natur. Vores rustikke og stemningsfyldte 1877-tals Lade er den perfekte kulisse til fester mellem 70-450 personer. Laden har loft til kip og synlige bjælker. Sammen med masser af levende lys i stager i loft og langs vægge, er stilen lagt for en rigtig god fest.

Vi har desuden skov, mark og rapellingstårn til teambuilding aktiviteter. 


Julefrokost hos Sonnerupgaard GodsTemafest hos Sonnerupgaard Gods

Inviter personalet til jul i den gamle, rustikke kampestenslade på Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods har julepyntet den gamle lade fra 1877, hvor vi også har et stort, smukt juletræ, der kaster lys og ægte julestemning over jeres julefrokost.

Arrangementet kan skræddersys, så det passer til jeres traditioner og behov – et arrangement kan evt. se således ud:

Familiedag i julens tegn på ægte Morten Korch manér. Ved jeres ankomst kører I og familien en tur med hestevogn til granplantagen, hvor I selv vælger og fælder årets juletræ. Herefter går turen i hestevogn tilbage til den gamle, smukke lade, hvor der er lune æbleskiver, kakao til børnene og gløgg til de voksne. Julemanden kommer og der danses om juletræet, hvorefter han vil uddele julegaver og godteposer til alle de artige børn. Om eftermiddagen kommer også en tryllekunstner og underholder børnene. Julearrangementet sluttes af med en pølse og brød.

"Hyldest til grisen"-julefrokost. Sonnerupgaard Gods byder jer velkommen med "Varm hyld med spark" ved jeres ankomst, hvor de tændte fakler, varmende bål og den røde løber kaster ægte julestemning over jeres julefrokost. Den velhængte pattegris på grillen vil blive serveret med årstidens tilbehør og er serveret på den gamle ladvogn, der står i det smukt pyntede lokale. 

Sonnerupgaard Gods kan også arrangere en traditionel julefrokost, hvor I vil blive varmt modtaget med et glas glögg og ægte hyggelig stemning fra I ankommer og til sidste mand forlader festen efter et godt arrangement. Vores traditionelle julefrokost er indbegrebet af alt hvad hjertet begærer af juleretter og tilbehør vi kendetegner ved julen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til jul på godset


Se mere info om Sonnerupgaards julearrangement her


Sommerfest hos Sonnerupgaard Gods

Oplevelsesmiddag: "Hyldest til grisen" - serveret som Carvery Buffet 

Sonnerupgaard Gods byder nu velkommen til vores nyeste koncept: "Hyldest til grisen", hvor I bliver modtaget med lysende fakler, glødende bål og duften af helstegt pattegris på grill, der er tilberedt på bedste vikingemanér. Jeres tilbehør der varierer efter årstid serverer vi på vores gamle hestevogn, i bedste Morten Korch-stil. Byd dine medarbejdere og kollegaer ind til oplevelsesmiddag til jeres næste firmaarrangement, hvor velkomstdrinken kan bestå af "Varm hyld med spark" eller "Kold shot mjød".

Godset er med sine rustikke kampestenslænger og flotte hvide hovedbygning den perfekte ramme til jeres næste firmaarrangement, hvad enten I ønsker "Hyldest til grisen", mere traditionel kursusafholdelse eller personalehygge, kan Sonnerupgaard Gods sørge for jeres næste arrangement. 

Lad os hylde den gode smag  - smagen af grillet kød er altid uovertruffen. Lad jeres sanser pirres: oplev, mærk, duft & smag. Duften af grillet kød, samt varmen & lyset fra vores små ildsteder bidrager yderligere. Herefter serveres kødet som Carvery Buffet i eget lokale. Oksekød kan bestilles ekstra. Ved mindre end 30 personer er der et ekstra gebyr i forhold til jeres tilbudspris. Tilbehør varieres efter årstiden.

Som "krølle på halen" har vi Teambuilding: "Viking dyst" udenfor i vores smukke park, ved voldgraven eller i skoven med vores samarbejdspartner Vertical. Underholdende styrkeprøver hvor alle kan være med.

Vi har overnatning til 53 personer i enkeltværelse med eget bad. Disse 53 værelser er enkelt, dobbelt og suiter. Derudeover har vi 12 B&B værelser. Når vi bruger alle vores senge, så kan I overnatte 170 personer. Vores 1877-laden er godkendt til 1000 personer, så firmaevent med 500 deltager kan ligeledes foregår på Sonnerupgaard.

I kan nyde vores omkringliggende natur med en hestevogntur eller gåtur til Tadre Mølle. Hvis I er til det mindre aktive.


Temafester med Sonnerupgaard Gods  • Vikingefest
  • Middelalderfest
  • Morten Koch fest
  • Western fest
  • 1001 nats fest
  • Høstfest
  • Kick off fest
  • Garden party fest
  • Olympiade fest
  • Juletræsfest

Send gratis forespørgsel til Sonnerupgaard Gods:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Sonnerupgaard Gods
[Fjern fra liste]