Nationalmuseet
Nationalmuseet
Nationalmuseet: Lad Nationalmuseet i København K hjælpe dig med festen. Forespørg online på dit arrangement hos Nationalmuseet
400
ja kr. 430,00
Frederiksholms Kanal 12
1220 København K
E-mail: bookingcenter@natmus.dk
Website: http://natmus.dk/salg-og-ydelser/lokaleudlejning/
Telefon nr.: 41206839/41206840
Send gratis forespørgsel til Nationalmuseet:   

Generelt om

Generelt om Nationalmuseet Generelt om NationalmuseetGenerelt om NationalmuseetGenerelt om NationalmuseetGenerelt om


 

Lad din historie blive en del af vores!

Fejr livets store fester på Nationalmuseet.

Museet er med sit smukke interiør og centrale beliggenhed det perfekte sted at holde bryllup, reception, jubilæum eller årets julefrokost! Som de gamle konger og prinser elsker vi fest og farver i Prinsens Palæ.

Det er muligt at leje museets festlokaler også udenfor normal åbningstid, og om sommeren inddrager vi gerne gårdhaverne til velkomstdrinken. Festsalen er egnet til selskaber op til 100 spisende gæster eller 200 til reception. Større arrangementer afholdes i museets glasoverdækkede forhal eller i den store særudstillingshal, Egmonthallen. Her kan vi tilbyde helt og til 400 spisende gæster velkommen!

Vi arrangerer gerne rød løber, fakkel allé, lurblæsere og besøg af en historisk fægteklub for at skabe den helt rigtige stemning for jer.


Mad hos Nationalmuseet

Kapacitet hos Nationalmuseet

Restaurant Julian

Restaurant Julian har været forpagter på Nationalmuseet i mere end et årti. Restauratør Jesper Julian Møller og hans kompetente personale vil gøre alt for at dit arrangement bliver helt uforglemmeligt. De sørger godt for vore møde- og konference gæster og hjælper naturligvis også når der afholdes middag og fester på museet. Og det er bestemt ikke uden grund at deres weekend brunch er blevet legendarisk...

 

Restaurant Julian er Klima+ restaurant hvilket betyder at der udelukkende serveres sæsonens friske råvarer fra lokale producenter med masser af frilandsdyrkede grøntsager og økologiske produkter. Afhængigt af sæson og høst, får vi grønt fra vores eget landbrug Julian Gård i Nordsjælland, der fra september 2017 er 100 pct. økologisk.

Lokaleleje tillægges priserne.

 


Julefrokost hos Nationalmuseet
Sommerfest hos Nationalmuseet

Bryllup eller privat fest på Nationalmuseet, Prinsens Palæ koster 20.000 Kr. inklusiv lokaleleje af festsalen, åbning af museet og rengøring, uanset antal timer. Museet holder senest åbent til kl. 04.00. Tilbud på formidabel forplejning sendes af Restaurant Julian. Vi lave gerne en forhåndsreservation!


Temafester med Nationalmuseet

Temafest hos NationalmuseetTemafest hos NationalmuseetTemafest hos NationalmuseetTemafest hos Nationalmuseet

Temafester med historiske temaer sammensættes, så maden sammen med unikke museumsoplevelser og udsmykning, skaber en helhedsoplevelse der går over i historien.

Har I tid åbner vi gerne en af museets udstillinger til et uformelt besøg under festen (drikkevarer må dog ikke medbringes).

Vores professionelle koordinatorer skræddersyr gerne et program til en helt speciel aften.  • Viking fest (viking udstilling i efteråret 2013)
  • Historisk tema fx. Viking tema
  • Grøn menu - lav CO2 udledning
  • Pengemenu - motiverne på de danske pengesedler
  • Andelsbevægelsen

Send gratis forespørgsel til Nationalmuseet:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Nationalmuseet
[Fjern fra liste]