Kronborg Slot
Kronborg Slot
Kronborg Slot: Hold fest hos Kronborg Slot i Helsingør. Forespørg online på dit arrangement hos Kronborg Slot
1000
ja
Kronborg 2C
3000 Helsingør
E-mail: kronborg@slke.dk
Website: kronborg.dk
Telefon nr.: 49213078
Send gratis forespørgsel til Kronborg Slot:   

Generelt om

Generelt om Kronborg Slot Generelt om Kronborg SlotGenerelt om Kronborg SlotGenerelt om Kronborg SlotGenerelt om


Alt fra gallamiddage til mindre møder

Kronborgs mure har dannet rammen om møder mellem mennesker i mere end 600 år. Hvad enten du skal holde den helt store gallamiddag med internationale gæster eller et mindre møde, så er Kronborg stedet. Her

kan gæsterne mærke historiens vingesus, hvor stedets super star Hamlet spiller med.

Gallamiddage der går over i historien

Hold din gallamiddag i Nordeuropas største renæssancesal. Byd gæsterne velkommen med bragende kanoner, trompetfanfarer og historisk fægtning. Få besøg af Hamlet. Underhold med opera eller rock.

Smag renæssancens mad eller det nye nordiske køkken. Og giv dine gæster en stemningsfuld afsked med fakkelallé langs voldgraven.

Møder med fokus

De temaer, som i dag er vigtige for en moderne virksomhed, optog også de danske konger. Tag afsæt i Kronborgs historie, når din virksomhed i de stemningsfulde mødelokaler sætter fokus på branding, innovation, økonomi, ledelse, strategiske partnerskaber m.m.

To be or not to be – valget er dit!


Mad hos Kronborg Slot

Kapacitet hos Kronborg Slot Madtype hos Kronborg SlotMadtype hos Kronborg SlotMadtype hos Kronborg SlotMadtype hos Kronborg Slot


Du har frit valg af catering leverandør, men er velkommen til at bruge vores inspirationsliste  mht. catering og andre leverandører.

Julefrokost hos Kronborg SlotSend gratis forespørgsel til Kronborg Slot:   
Huskeliste
Dette er en liste over festleverendører, du har besøgt under dit besøg på dette website. Det er gratis at sende en forespørgsel til festleverandørene på din huskeliste.

Kronborg Slot
[Fjern fra liste]